TERVETULOA TYHJÄNSOUTAJAN SEURAAN

Tyhjänsoutaja, kalaväärti väylänvarresta kirjoittaa elämänkulusta lohijoen rannalla, asiaa kalastuksesta ja kalastuksen vierestä, siis pieniä tärkeitä asioita. Tervetuloa seuraamaan tunturipurojen solinaa ja lohijokien pauhuja. Ei sovi tosikoille!

lauantai 10. elokuuta 2013

Lohitapahtumia viikon varrelta

Tämä viikko oli tapahtumarikas lohirintamalla. Omaksi iloksi en ehtinyt soutamaan ollenkaan vaan aina oli joku lohikärpäsen tartuttama asiakas kyytissä. Ehkä nyt viikonloppuna voisi yrittää saada itselle savukala aineksia. Viikkoon mahtui karkuutuksia useampikin, mutta muutama kala saatiin veneeseenkin asti. Ottivälineenä oli tällä viikolla omatekonen JA-vaappu perusahven pienellä liikkeellä. Yksi kala tuli Vissi- vaapulla myös ahvenväritykseen. Ronkaisen värityksellä olevaan pikku Lilliin tuli useita tärppejä, muttei niitä saatu veneeseen asti. Yksi hurja tapahtumakin meille sattui kun JA-vaappuun tarttui suurlohi. Viisitoista minuuttia saimme taluttaa sitä, mutta sitten se päätti lähteä jatkamaan sukua. Ei ollu se kala meille tarkoitettu, mutta hieno oli kokemus. Ja lohikuume tarttui kyllä tällä reissulla pariin mieheen aika pahasti. No se ei parane muuten kuin ensi kesänä tulemalla uudestaan.

Alkuviikon komea kirkas pikkukala

Perjantai-illan saalis

Viikon ottivaappu JA-vaappu ahven

Sain uuden pilkkikelkan. Tässä on asennetta ahvenpilkille mentäessä. Kelkka on toimiva peli ja yhtä vanha kuin uusi isäntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti