TERVETULOA TYHJÄNSOUTAJAN SEURAAN

Tyhjänsoutaja, kalaväärti väylänvarresta kirjoittaa elämänkulusta lohijoen rannalla, asiaa kalastuksesta ja kalastuksen vierestä, siis pieniä tärkeitä asioita. Tervetuloa seuraamaan tunturipurojen solinaa ja lohijokien pauhuja. Ei sovi tosikoille!

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kivirannan koukkukojamo!

Aikainen lintu madon nappaa! Aamulla oli taas niin kaunis kalailma, joten aattelin kävästä pari tuntia soutamassa. Kivirannassa on parilla lohestajalla ollut suuri kala koukussa, muttei se ole rannalle asti suostunut tulemaan. Jospa se suostuis nyt jo antautumaan, aattelin lähtiessäni. Kojamo mielessä ajelin Kivirantaan. Uistimeksi valikoituivat JAN parsilankku, JAN kolmikoukkunen savukala, Nils Master hopeamusta punaisin raidoin sivutissi ja uusi tulokas Lilli ronkaisen väri.

Tunnin soudun jälkeen tulin suurkojamoiden majapaikkaan ja johan nappasi samantien. Tämä kala ei ollut kaikkein suurin, mutta suuri kuitenkin. Paino jääköön tässä vaiheessa sivuseikaksi. Ottivaappuna oli vanhankansan NilsMaster. Moni ei sitä siiman päähän nykyaikana laittaisi, mutta se on minun suosima vanhankansan vaappu. Tällä vaapulla olen aikoinani lohensoudun aloittanut. Ei se lohi siitä mihinkään muutu vaikka ihminen muuttuu lohen rinnalla. Lohi ei tiedä sitä, että tablettitietokeesta löytyy nykyajan ottivaaput vaan se nappaa siihen mikä sitä ärsyttää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti