TERVETULOA TYHJÄNSOUTAJAN SEURAAN

Tyhjänsoutaja, kalaväärti väylänvarresta kirjoittaa elämänkulusta lohijoen rannalla, asiaa kalastuksesta ja kalastuksen vierestä, siis pieniä tärkeitä asioita. Tervetuloa seuraamaan tunturipurojen solinaa ja lohijokien pauhuja. Ei sovi tosikoille!

maanantai 11. tammikuuta 2016

Jäät vahvistuu

Pitihän sitä uuden vuoden kunniaksi käydä katisko kokemassa, mutta pakkasien jälkeen oli moottorisahalla töitä. Avanto oli tietenkin umpijäässä. Saalina oli muutama hyvänkokoinen made. Mutta ei se made ole vielä oikein liikkeellä. Ehkäpä parin viikon päästä käyn laittamassa madekoukut uudelleen jään alle. Tuli otettua ne pois ennen kovia pakkasia.

Juuri kun selvisimme viime viikon paukkupakkasista niin uusia pakkasia pukkaa. Tämäkin päivä meni -30 asteen raittiissa pakkassäässä. Jotkuhan tai siis aika moni maksaa siitä, että saavat palella tuolla ulkona, mutta mulle onneksi siitä vielä maksetaan siis siitä ulkoilusta ei palelemisesta.

 
Madekeiton lisäksi tässä talossa ollaan pysytty tuoreen savusiian maussa. Siika on uinut aivan hyvin ja sitä on riittänyt niin hyvin, ettei ole tarvinnut ottaa omegoja purkista. Jotta tämä homma ei menisi aivan kalasteluksi niin olen aikani kuluksi nikkaroinut kaverin kanssa uutta lohivenettä.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti