TERVETULOA TYHJÄNSOUTAJAN SEURAAN

Tyhjänsoutaja, kalaväärti väylänvarresta kirjoittaa elämänkulusta lohijoen rannalla, asiaa kalastuksesta ja kalastuksen vierestä, siis pieniä tärkeitä asioita. Tervetuloa seuraamaan tunturipurojen solinaa ja lohijokien pauhuja. Ei sovi tosikoille!

maanantai 10. elokuuta 2015

Muonion lohiviikkojen palkintojen jako 2015

Muonion lohiviikot onnistuivat jälleen osaltani oikein hyvin. Sain pari kalaa vaikka soututunteja tuli yhteensä vain 7h. Palkintosijoille ei minun kaloilla päässyt, mutta arvoissa voitin lohirullan. Työt hiukan häiritsivät kisaan osallistumista ja siksi viihdyin niin vähän kisan aikana joella.

Kisan voitti vanha konkari Veikko Kuismin. Hänelle voitto oli jo kolmas. Toisena kisassa oli muoniolainen nuoremman polven lohestaja Samuli Rauhala sekä kolmantena myös muoniolainen Vesa Juustovaara. Onnittelut kolmikolle sekä muille kalansaaneille.



 
Nuorten harrikisan voitti Joni Iittiläinen, kakkonen oli Iidar Alatalo ja Mette Rauhala oli kolmas. Joni sai kaksi isoa harria 37cm ja 36cm pitkät kalat. Iidar hävisi parilla sentillä ja Meten kala oli 33cm. Inga Alatalo oli neljäs 24cm kalallaan. Muut osallistuja jäivät ilman kalaa.
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti