TERVETULOA TYHJÄNSOUTAJAN SEURAAN

Tyhjänsoutaja, kalaväärti väylänvarresta kirjoittaa elämänkulusta lohijoen rannalla, asiaa kalastuksesta ja kalastuksen vierestä, siis pieniä tärkeitä asioita. Tervetuloa seuraamaan tunturipurojen solinaa ja lohijokien pauhuja. Ei sovi tosikoille!

torstai 20. elokuuta 2015

Kalaraportti Tenolta

Elokuun ensimmäisellä viikolla tein perheeni kanssa perinteisen reissun Tenolle. Vaikka edellinen kalareissu juhannuksen jälkeen tuotti nollatuloksen, niin se ei ollut syy olla menemättä uudestaan. Teno on aina Teno vaikka voissa paistaisi. Tulee kalaa tai ei, ei merkitse minulle mitään vaan se fiilis, tunne mikä siellä on. Maisemat, ihmiset tekevät reissusta kokemisen arvoisen. Kala ei ole minulle se kalareissun tärkein asia.

Tällä kertaa Ahti oli suosiollisempi kuin ensimmäisellä kerralla. Saimme kaksi kalaa veneeseen ja kuusi kalaa kiinni. Kuin hääpäivälahjaksi Teno lahjoitti meille pari tittiä ja siitä olimme onnellisia. Jo monena vuonna olemme hääpäivänämme olleet Tenon Tunturituvilla viettämässä pientä loman poikasta ja joka kerta olemme saaneet juuri juhlapäivänä ainakin yhden kalan.


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti