TERVETULOA TYHJÄNSOUTAJAN SEURAAN

Tyhjänsoutaja, kalaväärti väylänvarresta kirjoittaa elämänkulusta lohijoen rannalla, asiaa kalastuksesta ja kalastuksen vierestä, siis pieniä tärkeitä asioita. Tervetuloa seuraamaan tunturipurojen solinaa ja lohijokien pauhuja. Ei sovi tosikoille!

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Pilkilä pakkasessa

Alotin tänhään tekemhään ensi kesän harriperhoja. Inspiraatio on ollu vähä hukassa, ku perhovehkeet täyty pojan takia siirtää vaimon työhuoneeseen. Ei siellä yksin ole hauska hommata. Tartten hälinää ympärille. Tänhään päätin kokkeilla, joko poika olis järkiintyny sen verran, että sais koukut olla rauhassa. Nyt näyttää ainaki hyvältä.

On se maailma mallillansa, ko mieki ostin muovisia kastematoja. Niilä nyt pitäs jotaki saaha. Ei sole ihme, ettei kallaa tule. Haisivatki niin pahale. Nykyaikana häätyy kokkeilla kaikkia, että pyssyy muodin mukana. Mutta en mie kyllä nuita muovimatoja ennää ikinä osta. Onneksi kohta tullee kevät ja kärpäset ja toivottavasti niitten mukana oikeat toukat. Saalista ei siis väylästä kolmenkymmenen asteen pakkasessa tullu. En mie sinne ilmaseksi olis menny, mutta ko hyvin maksethiin, niin hääty käyä kokkeilemassa.
-Jani-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti