TERVETULOA TYHJÄNSOUTAJAN SEURAAN

Tyhjänsoutaja, kalaväärti väylänvarresta kirjoittaa elämänkulusta lohijoen rannalla, asiaa kalastuksesta ja kalastuksen vierestä, siis pieniä tärkeitä asioita. Tervetuloa seuraamaan tunturipurojen solinaa ja lohijokien pauhuja. Ei sovi tosikoille!

tiistai 7. kesäkuuta 2016

Vierailla mailla

Tyhjänsoutaja kävi Alpeilla lomalla rentoutumassa ja raikasta vuoristoilmaa haistelemassa. Sillä aikaa tänne oli saapunut kesä ja kärpäset. Jotku puhuu, että lohikin olisi jo noussut tälle korkeudelle, mutta itsellä on vielä kukkamultahommat kesken ja 20 potun istutus, joten henklökohtaista tietoa asiasta ei ole.

 Lomallahan kalastuksesta ei pääse eroon, joten jotain kalastukseen liittyvää täytyi kuitenkin tehdä. Kun kalavesiä ei ole mailla eikä hameilla, ei ollut muuta mahdollisuutta kuin mennä kalastustarvikeostoksille. Vaikka Saksassa ei ole kunnon kalavesiä niin tarvikkeita  heillä kuitenkin on. En tiedä, ovatko tarvikkeet vain fiilistelyä varten, vai missähän niitä käytetään, mutta valikoima oli laaja. Ainoastaan täällä pohjoisessa käytettävät puukalat uupuivat valikoimasta,  mutta eiköhän sekin asia ole kohta korjattu. Mukaan tarttui "jokunen" jigi ja tietenkin viimeistä huutoa oleva kalastuslaukku. Nyt kyllä kelpaa lähteä ahvenen pyyntiin.


1 kommentti:

  1. Moikka. Toivottavasti oli kiva reissu. Kalatustarvike kaupassa saisi päänsä pyörälle valikoiman runsaudesta.

    VastaaPoista