TERVETULOA TYHJÄNSOUTAJAN SEURAAN

Tyhjänsoutaja, kalaväärti väylänvarresta kirjoittaa elämänkulusta lohijoen rannalla, asiaa kalastuksesta ja kalastuksen vierestä, siis pieniä tärkeitä asioita. Tervetuloa seuraamaan tunturipurojen solinaa ja lohijokien pauhuja. Ei sovi tosikoille!

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kevät tulee ja lohi nousee


Kevätsiianpyynti on kohta ohi ainaki minun kohalta, ko nuo lohet meinaa jo tulla tännekki. Verkoilla olen kalastanu siikoja ja veken katiskalla ahvenia. Niitä on ollu soma tuossa rannassa savustaa. Ei tartte ottaa omegakolmosta purkista, niinkuin jotku tekee.

Kivirannassa liiteri ja vessa ovat saaneet värinsä. Vessa maalattiin myös sisältä ja tietenkin siniseksi, ettei öttiäiset siellä viihdy. Se on niin kaunis ja romanttinen, että vois laittaa kuvan vaikka sisustuslehteen.

Jonkun verran olen kevätkiireiden ohella joutanu istahtamaan ja vuoleskelemaan puuta erinäisiin käyttötarkoituksiin. Kuksa tulla tupsahti valmiiksi ja nuita puukaloja näyttää tulleen enemmänn kuin yksi. Toivottavasti net saavat värinsä ennen ko Väylä jäätyy.


-Jani-

2 kommenttia:

  1. Mie laitan maalit valhmiiksi heti ku harjujärven uusi laavu on hakattu valhmiiksi,eikö olekki reilu tarjous?Kyllä ne jäät vain saattaa keretä tulla siksi.

    VastaaPoista
  2. Saa nähä miten käypi. Kesä se on ens kesäki ja sitä seuraavaki.

    VastaaPoista