TERVETULOA TYHJÄNSOUTAJAN SEURAAN

Tyhjänsoutaja, kalaväärti väylänvarresta kirjoittaa elämänkulusta lohijoen rannalla, asiaa kalastuksesta ja kalastuksen vierestä, siis pieniä tärkeitä asioita. Tervetuloa seuraamaan tunturipurojen solinaa ja lohijokien pauhuja. Ei sovi tosikoille!

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

SM-pilkkejä

Taas olhan toivuttu työkuntoseksi ja pilkkihommat on jo mielessä. Käväsin eilen hakemassa Kihlangista huippumorreja. Tekijä on tämän aluheen paras pilkkijä ja menossa esim. SM-pilkkeihin tuonne etehlään. Mie se en kyllä tuontason kisoissa pärjäis. Se retkisarja olis mulle hyvä. Pärjään kyllä oikein hyvin tässä kotirannassa. Aika kallista tuo minun pikkuahventen onkiminen on, mutta on se soma huippuvehkeillä onkia.
Kuvassa on minun oma tekemä poronsarvivapa, morrit a la Salmela ja uistin Lys-draken. Näillä pitäs parjätä missä vain, jos on oikea liike vavan päässä.
Sain muuten tänhään jo maistaa kuivalihaa. Tuo savustettu kuivuu näköjään aika hopusti. Meän piti eilen lähteä kattomhaan Levajokisuuhun koiravaljakkokisoja eli Finmarksloppettia, mutta tietenki yks mukuloista tuli oksennustauthiin. Ja se reissu jäi tekemättä. No ens vuonna sitte uus yritys. Se kisahan on haastavin koiravaljakkokisa Euroopassa. Huomena olis taas startti tunturiin. Perjantaina takasin.
-Jani-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti