TERVETULOA TYHJÄNSOUTAJAN SEURAAN

Tyhjänsoutaja, kalaväärti väylänvarresta kirjoittaa elämänkulusta lohijoen rannalla, asiaa kalastuksesta ja kalastuksen vierestä, siis pieniä tärkeitä asioita. Tervetuloa seuraamaan tunturipurojen solinaa ja lohijokien pauhuja. Ei sovi tosikoille!

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kaamos alkoi

Kaamoskalanpyynnissä on kulunu mukavasti illat. Joka toisena iltana omassa rannassa ja joka toisena vierojärvessä. Tuoretta kallaa on nyt kyllä saanu syyä. Olema syöhneet haukea, siikaa ja muikkua. Uunissa tehty tomaattimuikku on sitte makeaa ja nytki sitä on tuossa pöyälä. Muikku ei kyllä ole itte pyyettyä, mutta maistuu se silti.



Kylilä on alkanu näkyhmään jo sinisiä ja punasia turisteja. Eli se tarkottaa sitä, että meän perheen joulukiihreet on alkanu. Soma ko pääsee taas puhuhmaan ranskaa.  Qui Qui... Nyt se perenöel on taas tullu ja sinne net kaikki menevät sitä ihmettelemhään. Mie kuskaan niitä sinne, mutten ikinä itte sitä näe. Minun häätyy vain oottaa sielä pimeässä, ko net turistit vierailevat perenöelin tykönä. Häätyy se olla mielenkiintonen  paikka, ko sieltä tulhaan niin ilosena takasi.

-Jani-

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Haukia ja lohilappuja

Haukien tuloa ei voi estää. Niitä vain tulee. Toisesta järvestä on onneksi tullu siikaa.






Olen naputellut iltojen ratoksi lohilappuja. On iskeny inspiraatio ja nuita lappuja syntyy nyt kuin sieniä sateella.


-Jani-